Alltid Nær Meg EP

Alltid nær meg EP er første utgivelse fra UL siden 2012, og markerer starten på det vi håper vil bli en rekke årlige slipp i forbindelse med festivalen. Vi i NLM Ung ønsker å se flere unge låtskrivere ta i bruk sine gaver. Låtene Alltid nær meg og I Tro er brukt både i lokalforsamlinger og på UL, og gis ut med håp om å inspirere og oppfordre flere til å skrive ny musikk!

Hør låtene her:


Sangene er skrevet av Thea Aarseth og Inge Andreas Jacobsen, og spilt inn av lovsangsteamet fra de siste to årene på UL. Produksjonstekniker Kai Worley har mikset låtene og mastring er gjort av Georg Tanderød.

Bass: Arild Strøm
Trommer: Simon Berg
Cello: Andreas Oltedal
Tangenter: Sverre Undheim
Gitarer: Rikard Sjånes Pedersen og Inge Andreas Jacobsen
Sangere: Lina Løvland, Marianne Aarskog, Line Stordal Raknes, Tone Ravndal, Thea Aarseth, Lars-Ove Borstad og Inge Andreas Jacobsen

Vi vil gjerne at sangene deles og brukes, og gjør derfor noteressurser tilgjengelig helt gratis, med oppfordring om at du og din forsamling innrapporterer musikkbruken til TONO. Slik rapportering er faktisk helt gratis for alle menigheter og forsamlinger, men den positive effekten for låtskrivere og tekstforfattere er betydelig likevel! Les dette skrivet med konkret info.

Til deg som skal spille sangene:
Begge sangene er spilt inn i tonearter som er nøye utvalgt for at alle slags ulike stemmer skal kunne synge ut. Det anbefales derfor å bruke dem, men de øvrige blekkene kan brukes av f.eks gitarister som er mer kjent med andre tonearter enn de originale. Prøv deg fram hva som fungerer best for forsamlingen du leder. Blekker og tekster finner du her.